Miért válaszd a Konzolvilágot?

A Konzolvilág Magyarország legnépszerűbb videojátékos webáruháza. De hogyan lehetséges ez? Mi különböztet meg minket a többiektől?

Az Ország boltja 2016

Nyolcszáz bolt közül a vásárlók szavazatai alapján elnyertük a megtisztelő Ország boltja 2016 címet játék kategóriában. Ez a fantasztikus elismerés nem jöhetett volna létre a vásárlóink nélkül akik elégedettségüket fejezték ki. Büszkék vagyunk rá és nagyon hálásak is. A fejlesztéseink, kedvezményeink, bővülő termékpalettánk és törzsvásárlói rendszerünkön túl mindig törekedünk arra, hogy személyes kapcsolatba kerüljünk vásárlóinkkal és, hogy üzleteinkbe jó legyen betérni.
Ország boltja 2016

Megbízható bolt

A Konzolvilág 2004 óta, több mint 10 éve áll a játékosok szolgálatában. Azóta töretlen lelkesedéssel igyekszünk minden egyes nap fejlődni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk a számodra. Tekintsd meg korábbi vásárlóink véleményét az árukereső segítségével. Magyarországon egyedülálló módon közvetlen Sony és Microsoft partnerek vagyunk. Ennek köszönhetően rendkívül kedvező áron tudunk dolgozni, nem mellesleg minden termékünkre érvényes a hivatalos, gyári garancia.
Megbízható bolt

Ingyenes házhozszállítás

Célunk, hogy a lehető legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással érkezzen meg a rendelésed. Mindig élhetsz ezzel a lehetőséggel, ha
  • előrendelsz egy játékot,
  • 60,00 forint felett vásárolsz,
Egy kis odafigyeléssel könnyen elérheted, hogy ingyen érkezzen meg a várva várt játék. Azonban akkor sem kell aggódnod, ha szállítási díjat számolunk fel, hiszen ez az összeg az ország bármely területére maximum 990 forint.

Heti akciók

Új termékek minden héten 10-80% árengedménnyel, limitált darabszámban érhetőek el. Ezzel szeretnénk segíteni mindazokat, akik a kedvenc videójátékukhoz a lehető legjobb áron jutnának hozzá. Okos döntés a heti akciók közül választani.

Törzsvásárlói kártya

Vásárlásod mellé igényelhetsz törzsvásárlói kártyát, így máris a Konzolvilág népes táborának tagja lehetsz. Hogy ez miért jó? - Gyűjthetsz pontokat, amelyeket a későbbiekben levásárolhatsz. - Megtapasztalhatod az exkluzív akcióinkat, amelyek kizárólag a törzsvásárlók számára elérhetőek. - Első kézből értesülhetsz a Konzolvilág híreiről, a legfrissebb játékokról, a kihagyhatatlan lehetőségekről.