Zoznam prianí

LEGO Avatar Neytiri & Thanator vs. AMP Suit Quaritch (75571)

Hračka
34,19
Cena s DPH
  • ID produktu
    200198220
  • Doprava
    Posledné kusy
  • Dostupnosť
    Posledné kusy
  • Dátum vydania
    01.10.2022
  • Záruka
    2 roky

LEGO Avatar Neytiri & Thanator vs. AMP Suit Quaritch (75571) Opis

Poznáte fanúšika Avatara alebo dieťa vo veku od 9 rokov, ktoré si zaslúži odmenu? Stavebnica LEGO® Avatar Neytiri a Thanator vs. Quaritch v AMP obleku (LEGO 75571) je na to ako stvorená. Súčasťou sú minifigúrky Neytiri a plukovníka Milesa Quaritcha, pohyblivé modely figúrky Neytirinho Thanatora a plukovníkovho AMP obleku a tiež model džungle s dielikmi svietiacimi v tme.
Hrajte sa sami v kruhu rodiny.
Povzbuďte malého milovníka prírody alebo filmového fanúšika touto stavebnicou zo sveta Pandory, s ktorou môžu deti a ich príbuzní inscenovať svoje obľúbené akčné scény – alebo si vymýšľať vlastné. Spojením viacerých setov (v predaji samostatne) ešte rozšírite herné možnosti a vytvoríte novú verziu Pandory.
Hodí sa na hranie aj na vystavenie.
Stavebnice zo série LEGO Avatar predvedú deťom ikonické postavy a miesta, ale zároveň ich skvele zabavia a vyrozprávajú im vzrušujúce príbehy. Modely taktiež vyzerajú fantasticky po vystavení na poličke a starší hráči môžu zasa objavovať zákutia tohto živého sveta s pohyblivými stvoreniami zasadenými do detailných prostredí.

Výber z tohtotýždňových akciových ponúk