Zoznam prianí

LEGO City Naháňačka policajného auta a športiak (60415)

Hračka
13,19
Cena s DPH
  • ID produktu
    200208800
  • Doprava
    Posledné kusy
  • Dostupnosť
    Posledné kusy
  • Dátum vydania
    01.01.2024
  • Záruka
    2 roky

LEGO City Naháňačka policajného auta a športiak (60415) Opis

Odštartujte zábavu a napätie vo vysokej rýchlosti s týmto hračkárskym setom s policajným autom pre deti od 6 rokov. Stavebnica LEGO® City Naháňačka policajného auta a športiak (60415) pre chlapcov aj dievčatá obsahuje parádne policajné zásahové vozidlo a únikové auto spolu s minifigúrkami policajta a zločinca pre zábavné hry na postavy a vymýšľanie príbehov.

Táto stavebnica s policajnou stavebnicovou hračkou obsahuje prehľadný ilustrovaný návod aj podrobný digitálny návod, ktorý je dostupný v aplikácii LEGO Builder. Vezmite svojho malého staviteľa na zábavné dobrodružstvo s týmto intuitívnym staviteľským pomocníkom. V aplikácii si môžu deti pri stavaní prezerať modely v 3D prostredí, sledovať svoj proces stavania a ukladať si virtuálne stavebnice.

Vaše mesto, vaše pravidlá! Stavebnice LEGO City predstavujú výborný darček pre každé dieťa, ktoré bavia hry na rozličné situácie. Vďaka modelom plným prvkov, realistickým vozidlám a inšpiratívnym postavám môžu deti skúmať svet okolo seba prostredníctvom príbehov a scénok, ktoré zobrazujú život novým a napínavým spôsobom.

Výber z tohtotýždňových akciových ponúk