Zoznam prianí

LEGO NINJAGO Nyin dračí Spinjitzu útok (71778)

Hračka
7,19
Cena s DPH
  • ID produktu
    200204914
  • Doprava
    Na externom sklade
  • Dostupnosť
    Na externom sklade
  • Dátum vydania
    01.06.2023
  • Záruka
    2 roky

LEGO NINJAGO Nyin dračí Spinjitzu útok (71778) Opis

S touto akčnou hračkou Nyin dračí Spinjitzu útok (LEGO 71778) môžu fanúšikovia nindžov od 6 rokov natrénovať svoju hrdinku a pomôcť jej zlepšiť svoje Spinjitzu schopnosti poháňané dračou silou. Stavebnicu možno prevracať a deti si s ňou užijú neobmedzenú zábavu pri nekonečných hodinách tréningu, kedy môžu sami alebo s kamarátmi pomôcť Dračej Nyi zdolať vodnú prekážkovú dráhu.
Pomôžte nindžovi rozvíjať svoje Spinjitzu schopnostiDeti môžu umiestniť.
Dračiu Nyu do vrtule ozdobenej tromi exkluzívnymi prvkami dračej sily, zatlačiť ňou vpred a sledovať, ako sa začne unášať. Nya sa musí vyhnúť vodným prekážkam, zdolať Cisárskeho droida, ktorý drží palicu, a ulapiť z jeho misky prvok zlatého dračieho energetického jadra. K dispozícii je aj modrý prvok dračej sily a deti si môžu zozbierať ďalšie 4 prvky v rôznych farbách z iných stavebníc NINJAGO®.
Zábavný digitálny zážitok pre fanúšikov LEGO®.
Aplikácia LEGO Builder prevedie vás aj vaše dieťa jednoduchým a intuitívnym staviteľským zážitkom. Približujte a otáčajte modely v 3D prostredí, ukladajte si stavebnice a sledujte postup stavania.
- Akčná rotujúca hračka – Fanúšikovia nindžov od 6 rokov môžu pomôcť trénovať Dračiu Nyu aby zvládla vodnú prekážkovú dráhu s touto akčnou hračkou LEGO® NINJAGO® Nyin dračí Spinjitzu útok (71778)

Výber z tohtotýždňových akciových ponúk