Zoznam prianí

LEGO Disney Tulkun Payakan a krabí oblek (75579)

Hračka
84,89
Cena s DPH
  • ID produktu
    200200531
  • Doprava
    Posledné kusy
  • Dostupnosť
    Posledné kusy
  • Dátum vydania
    31.12.2021
  • verified_userOdporúčaný vek
    TBA
  • Záruka
    2 roky

LEGO Disney Tulkun Payakan a krabí oblek (75579) Opis

Potápajte sa v oceáne mesiaca Pandora mimo slnečnej sústavy s touto stavebnicou LEGO® Avatar Tulkun Payakan a krabí oblek (LEGO 75579). Deti a fanúšikovia filmu Avatar môžu znova prežiť svoje obľúbené filmové momenty, vytvárať si dynamické scény alebo sa hrať na príbehy plné akcie s polohovateľnou figúrkou tulkuna, potápacím krabím oblekom a minifigúrkami Lo‘aka, Tsireyi a potápača.
Digitálny návod obohacuje staviteľskú zábavu.
Táto stavebnica LEGO Avatar sa dodáva s tlačeným návodom a k dispozícii je aj appka LEGO Builder – digitálna príručka s nástrojmi na otáčanie a približovanie, ktoré deťom umožňujú počas stavania si rôzne zobrazovať hotový model zo všetkých strán.
Skvelo sa hodí na hranie a vystavovanie.
Stavebnice LEGO Avatar obsahujú ikonické vozidlá, prístroje, zvieratá, bytosti a postavy v mimozemskom prostredí. Sú dokonalé na nápadité hry a ich modely si môžete rôznymi spôsobmi vystaviť ako dynamický výstavný kúsok v každej izbe. Zbierajte stavebnice LEGO Avatar, rôzne ich kombinujte a rozširujte možnosti hier, prípadne si postavte vlastnú verziu Pandory.
- Stavebnica LEGO® Avatar – Deti a nadšení návštevníci kín si môžu znova vychutnať zážitok z filmu alebo si vymýšľať vlastné príbehy s touto stavebnicou LEGO Avatar Tulkun Payakan a krabí oblek (75579)

Výber z tohtotýždňových akciových ponúk